Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları CHP Adana Milletvekili  Dr. Müzeyyen Şevkin

Bodrum Bayramı MFÖ İle Kutladı

Ege konserleri ile sevenleriyle buluşan MFÖ, bayramın ikinci günü Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konser serisi kapsamında bayramın 2. günü Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Çıkardıkları yeni albümleriyle beğeni toplayan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan grup, konsere yeni albümünden “Aşkın Kenarından”, “Emin Misin” ve “Beyaz Sayfa” şarkılarıyla başladı. Daha sonra geçmişten bugüne sevilen şarkılarını da seslendiren efsane gruba seyirciler de eşlik etti.

Orman Yangınları ve Beton Yapılaşmasına Tepki

 MFÖ, “Bodrum Bodrum” şarkısını söylemeden önce grubun solisti Mazhar Alanson, “Bodrum’a geldim diktiğim bütün fidanları yakmışlar hatıralarımın üstüne kocaman kocaman oteller yapmışlar. Bodrum artık başka bir Bodrum bizim şarkıyı yazdığım yılın Bodrum’u değil ama hala havasında o var” diyerek orman yangınları ve beton yapılaşmaya tepki gösterdi. Alanson bu konuşmasıyla Antik Tiyatro’yu dolduran seyircilerden büyük alkış aldı.

Öte yandan grubu Bodrum’da dinlemeye gelenler arasında Yeşim Salkım, Sermiyan Midyat, Tuna Orhan ve Kaan Çakır gibi ünlü isimler de vardı.









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.