Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

“Bodrum Türk Filmleri Haftası”  7. Kez Sinemaseverlerle Buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Cinemarine Sinemaları ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.



7 yıl önce sinemaseverleri yönetmen, oyuncu, yazar ve yapımcılarla bir araya getirmenin yanı sıra, Türk sinemasının son dönem filmlerini sinema işletmecileri ile buluşturmak amacı ile başlamış olan film haftası, bu yıl da Türk Filmleri haftası kapsamında film gösterimleri ile 50’ye yakın filmin tanıtımları, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşiler ile birlikte gerçekleşecek.


 
Her gün farklı bir filmin galasının da yapılacağı Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası Türk filmlerini, yönetmenlerini ve oyuncularını ağırlanacak.


 
Film yapımcılarının direkt salon sahipleri ile buluşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulabildikleri bu haftada “Profesyoneller Kuşağı”dağıtım ve yapım şirketlerinin yeni vizyonda gösterime sokacakları filmlerin salon sahiplerine tanıtımlarına yer verecek.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.