Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de Bahar Konserleri Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ana destekçi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri bahar sezonunu açıyor.

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri 2018 bahar dönemine, 21 Şubat 2018 tarihinde şef Burak Onur Erdem, bandeneoncu Tolga Salman, mezzo-soprano Elif Canbazoğlu ve piyanist Filiz Balkız’ın da yer aldığı ‘Koronun Görkemi’ başlıklı konserle başlıyor. Konserde şef Burak Onur Erdem’in yönetimindeki Devlet Çoksesli Korosu da sahnede olacak. Saat 19.30’da gerçekleşecek konserde, düzenlemesini Martin Palmer’ın gerçekleştirdiği L. Bacalov’un Misa Tango yapıtından bölümler yer alacak.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri programında, 28 Şubat’ta, Hakan Şensoy (keman) , Ersun Kocaoğlu (keman), Beste Tıknaz Modırı (viyola) Şafak

Erişkin (viyolensel) ve Toros Can’ın (piyano) yer aldığı Arctic Beşlisi konserine ev sahipliği yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.