Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Afyonkarahisarlılarla Buluştu

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü saat 12.00 ve 14.00’te Afyonkarahisar Park Ala Konferans Salonu’nda sergilediği ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ oyunuyla kutladı.

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunan Bosch Ev Aletleri, toplumu çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, tiyatronun evrensel dilini kullanarak çocuklara ulaşmaya büyük önem veriyor. Bosch, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığıyla çocuklara çevre, doğa ve hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bireyler olarak yetişmelerine önderlik ediyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü saat 12.00 ve 14.00’te Afyonkarahisar Park Ala Konferans Salonu’nda sergilediği ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ oyunuyla kutladı.

Türkiye’nin her köşesinde 10 binlerce çocukla buluşuyor

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 2008 yılından bu yana yaklaşık 120 bin çocuğa çevre koruma bilinci aşıladı. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nu on binlerce çocuğa ulaştırmaktan gurur duyduklarını vurgulayan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Tiyatronun kalbe, akla ve ruha hitap eden en güçlü ifade araçlarından olduğuna inanıyoruz. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla, 2008’den bu yana tiyatroyu destekliyoruz. Sadri Alışık Tiyatrosu gibi köklü bir tiyatro ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’yi il il gezerek, çocuklarımıza doğa sevgisini, sanat dallarının en kıymetlilerinden biri olan tiyatro aracılığıyla ulaştırıyoruz. Bu sanat dalının dünya yaşadıkça sürmesini, nice nesillerin tiyatro ile birlikte gülmesini, öğrenmesini, yaşamasını diliyor ve tüm tiyatrocular ile tiyatro tutkunlarının Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.