Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

“Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” Ankaralı Tiyatroseverlerle Buluşacak

Ünlü oyuncular Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik’in, alışkın olduğumuz ama bir o kadar da eğlenceli ve sıra dışı 5 karakteri canlandırdığı “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” 21 Şubat’ta Ankaralı tiyatroseverlerle buluşacak.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan bunalım komedisi “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” 21 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Ankara ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu’nda sahnelenecek.



Bütün Kadınların Kafası Karışıktır, Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabından aynı adla tiyatroya sahnelerine taşındı. Kitabın yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek oyun, önce Seray Şahiner tarafından uyarlandı, ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürüldü.



Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru’nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.

Dikkat çekici kadrosuyla yılın en iddialı bunalım komedisi olan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu; her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınlarının kafasındaki sistemli karışıklığını sorguluyor.
Oyun biletleri, Biletix’ten ve oyunun sahnelendiği salonun gişesinden temin edilebilir. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.