Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Cengiz Kurtoğlu’ndan Sağlık Çalışanlarına Destek

Coronavirüsle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarına, turizmcilerden sonra bir destek de Sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nan geldi. TÜRSAB B.Antalya Bölge Başkanı Rıa Perçin’in başlattığı “Sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız’ projesine desek olmak adına kendisinin İnstagram canlı yayına katılan Cengiz Kurtoğlu, pandemi sonrası sağlık çalışanları ile bir arada olacaklarını, düzenlenecek olan etkinlikte sahne alarak onlar ile bir araya geleceklerini söyledi. Kurtoğlu, Silivri Kınalı çocukları ve torunları ile Pandemi sürecini geçirdiklerini söyledi.


Cengiz Kurtoğlu, canlı yayında “Duvardaki resminle avunur gönlüm” şarkısını söylerken “Allah başımızdan eksik etsin” sözleri ile şarkıyı tamamladı.


Cengiz Kurtoğlu yaptığı açıklamasında, Rıza Perçin’e bu özel ve güzel projesi için teşekkür ederek “Pandemi süresince en çok etkilenen değerli sağlık çalışanları kardeşlerim. Ailesinden uzak kalıyorlar. Bununda en önemli nedeni hastalara daha çok zaman harcamaları. Tedavi aşamasında yakın temasta olmaları. Tabi bu durum onları çok etkiliyor. Allah onların saçının kılına zarar vermesin. Hepsine can sağlığı, sıhhat afiyet diliyorum. İnşallah bu illetten kurtulalım da ilk geleceğim yerlerden bir tanesi Antalya olacak. Seninde TÜRSAB B.Antalya Bölge başkanı olarak o kadar güzel düşünmüşsünüz ki, inşallah bu illet çok yakın zamanda gider. Bütün sağlıkçılarımız onlara yüreğimizi, ciğerimizi, kalbimizi, böbreğimizi, nefesimizi her şeyimizi verelim biz. Bu sorumluluğunuzdan dolayı tebrik ediyorum sizi. İnşallah Pandemi sonrası Cengiz Abileri onlara bir şeyler okuyacak”


Cengiz Kurtoğlu, Rıza Perçin’e teşekkür ederken “ Allah razı olsun. Mesleki anlamda herkes bir canlı yayın yapıyor ama senin bulunduğun soysa ekonomik anlamdaki sorumluluğunu çok iyi algılıyorum. Akdeniz’de bütün turizme olan yatırım, turizmin kalkınması oldukça önemli. Bu virüsten dolayı şu anda Antalya sessiz. Çalışmalarını ve başarılarını yekinen takip ettiğim için seni gönülden alkışlıyorum. Çünkü Antalya turizmin merkezi. Ekonomik anlamda da konun başında olan bir isimsin. Başarını yürekten alkşlıyorum sana teşekkür ediyorum. İnşallah en yakın zamanda hem ülkemiz anlamında, bilim adanmalarımız, hükümetimiz çok önemle tedbirler alıyor.Bunlara titizlikle önem vermemiz çok önem taşıyor.


TÜRSAB B.Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin de projeye verdiği destek nedeniyle Cengiz Kurtoğlu’na teşekkür ederek,” İnşallah Antalyamızda kısa sürede vaka bitecek. Durum iyi gidiyor. Sayın Valimiz ile zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Valimizde yavaş yavaş yasakların kaldırılması ile gündeme ilk gelecek İlin inşallah AnTalya olacağını iletiyorlar.İnşallah Pandemi sıkıntısı bittikten sonra Cengiz Kurtoğlu’nu yine Antalya’mıza bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.