Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Çocuklar Bilkent Center’da Topaç Yapmayı Öğrendi

Bilkent Center renkli bir etkinliğe imza attı. Çocuklar kurulan marangozluk atölyesinde topaç yaparak geleneksel el sanatlarıyla tanıştı.

Ankaralı çocuklar yaz tatilinin tadını Bilkent Center’da kurulan renkli ve eğlenceli atölye etkinlikleriyle çıkarıyor. Bilkent Center,çocukların yaratıcılığını geliştirmek ve onlara eğlenceli dakikalar sunmak adına marangozluk atölyesi düzenledi. Kurulan alanda aileleriyle birlikte tezgah başına geçen çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi. Çocuklar teknolojinin getirdiği yeniliklerin yanında geleneksel oyuncaklarla da tanışarak geçmişe yolculuk yaptı.

ATÖLYELER KURULMAYA DEVAM EDECEK

4 yaş ve üstü her çocuğun katılabildiği etkinlikte, çocuklar hem yaratıcılığını geliştirdi hem de keyifli bir hafta sonu geçirdi. Sanatın her türlüsünü çocuklara ve gelecek nesillere sevdirmeyi amaçlayan Bilkent Center'ın tamamen ücretsiz düzenlediği bu etkinlikte, minikler hayatları boyunca unutamayacağı bir deneyim kazandı. Bilkent Center’da atölye çalışmaları Temmuz ayında da devam edecek. 13 Temmuz Cuma günü saat 15:00‘da kurulacak mutfak atölyesinde ise çocuklar cupcake yapmayı öğrenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.