Damien Rice, Sevenleri İle Buluştu
Günümüzün en önemli şarkıcı ve şarkı sözü yazarları listesinde zirvedeki İrlandalı sanatçı Damien Rice, birbirinden çok sevilen şarkılarıyla 29 Temmuz akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro sahnesinde sevenleri ile buluştu.

Sanat severlerin sabırsızlıkla bekledikleri gece, İzlandalı ünlü vokalist ve çellist Gyða Valtýsdóttir’in performansı ile başladı. 


 
Birçok insanın hayatının bir döneminde mutlaka soundtrack listesinde  yer alan, dinleyicileri için büyük anlamlar ifade eden şarkıların sahibi Damien Rice, 29 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen unutulmaz konserine “My Favourite Faded Fantasy” şarkısıyla başladı.



Gitarı ve eşsiz vokali ile Damien Rice, “9 Crimes”, “The Professor”, “Amie”, “The Box” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserinin biletleri günler önce tükenen Damien Rice, performansının ilerleyen bölümünde hayranlarını sahneye davet ederek kalplere dokunan şarkılarını onlarla birlikte söyledi.
 
Zorlu PSM Ana Tiyatro sahnesinde gerçekleşen bu büyülü gecede, Damien Rice’ın huzur veren harika sesi ve sözleri, izleyicilere urutumayacak bir gece yaşattıb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.