Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

DT Genel Müdürü Mustafa Kurt'tan Dünya Tiyatro Günü Mesajı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Bize geçmişten en büyük miras bu; şiire, müziğe, dansa, sahneye inanmak... Ve ölümün kol gezdiği şu zor zamanlarda birbirimize sığınmak... Dünya Tiyatro Gününüz Kutlu Olsun!” dedi. 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Devlet Tiyatrolarının resmi sosyal medya hesaplarından duyurulan mesajda Kurt şu ifadeleri kullandı:

“Bir düş, bir hayal, bir gerçek... Bin yıllar önce insanı yansıladık sahnede. Dünya döndükçe akıl ile yürek, sağduyu ile aşk, vefa ile koşulsuz sevda yan yana dursun diye... Umutsuzluğu asla tanımadan, ona yenik düşmeden erdeme sığındık. Dünya döndükçe bir tek sanatımız kalsın, dedik. Bize geçmişten en büyük miras bu; şiire, müziğe, dansa, sahneye inanmak... Ve ölümün kol gezdiği şu zor zamanlarda birbirimize sığınmak...
Dünya Tiyatro Gününüz Kutlu Olsun!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.