Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI

Dünya Tiyatro Günü Heyecanı ENKA Sahnesinde Yaşanacak!

ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü bir kutlama klasiğine dönüşen Sahnelerden Aşk Şarkıları konseriyle kutlayacak. Deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrasının seslendireceği şarkılara; Asu Maro, Birce Akalay, Celil Nalçakan, Devrim Yakut, Doğan Duru, Fırat Tanış, Gonca Vuslateri, Hatice Aslan, Nuri Harun Ateş, Özge Borak, Salih Bademci, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek ve sürpriz konuklar eşlik edecek.

Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü bu yıl da coşku dolu bir etkinlikle kutlayacak. ENKA’nın, deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ile birlikte hayata geçirdiği ve gelenekselleşen Sahnelerden Aşk Şarkıları konseri, bir kez daha ünlü isimleri aynı sahnede buluşturacak. 27 Mart Çarşamba akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte şarkılar, tiyatro için söylenecek.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü özel konserinde Çiğdem Erken ve orkestrası ile birlikte Asu Maro, Birce Akalay, Celil Nalçakan, Devrim Yakut, Doğan Duru, Fırat Tanış, Gonca Vuslateri, Hatice Aslan, Nuri Harun Ateş, Özge Borak, Salih Bademci, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek ve sürpriz isimler sahne alacak.

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur  adresleri takip edilebilir.

*Biletler, Tam 60 TL Öğrenci 40 TL  olarak fiyatlandırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.