Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Eğlenceyi Yerinde Yaşa

Müzik, yarışma, eğlenceli atölye çalışmaları ve sürpriz hediyelerle dolu dolu geçecek Ege Perla Gençlik Festivali,17-18 Mayıs’ta Ege Perla’da başlıyor. İki gün boyunca üniversite gruplarının performanslarını sergileme fırsatı bulacakları, hep bir ağızdan söylenen şarkıların, paylaşılan güzel anların festivali olacak bu renkli etkinliğe ev sahipliği yapan Ege Perla, tüm gençleri ve kendini her daim genç hissedenleri Ege Perla’ya davet ediyor.

Ege Perla, iki gün boyunca dolu dolu geçecek festivalin son gününde ise gençlerin en sevdiği grupların başında gelen Yol Project’i ağırlıyor. İzleyenleri eğlendirirken kendi de eğlenen Yol Project 18 Mayıs akşamı saat 20:30’da Ege Perla sahnesinde olacak.

Ege Perla, ilk kez düzenleyeceği Ege Perla Gençlik Festivali ile bu kez de tüm gençleri ve kendini her daim genç hissedenleri Ege Perla’da bir araya getiriyor.

17- 18 Mayıs tarihlerinde üniversitelerin müzik grupları, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve başarılı grup Yol Project Ege Perla’da gençler için buluşuyor. İki gün boyunca devam eden Ege Perla Gençlik Festivali’nde Axess Gift Box ve Spin Bike, P&G ile BanaBak, GG Chocolate Workshopu ve Les Benjamins Pop-up store’da alışveriş yapabilir, ürün standlarından hediyeler kazanabilir, arkadaşlarınızla aranızda turnuvalar düzenleyebilir ve çok daha fazlasını bulacağınız gençlik festivalinde yerinizi alarak eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.