Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Emeğe Ezgi’den İstanbul Konseri

Emeğe Ezgi, pazar günü İstanbul’da sevenleriyle buluşacak.

11 Aralık Pazar günü saat 15.00’da başlayacak konser Şişli Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yarın gerçekleşecek olan konserde, Haluk Tolga İlhan, Erdal Bayrakoğlu, Hasan Ali, Nurettin Güleç,  Ferhat Tunç, Şair Selah Özakın, tiyatro oyuncusu Kemal Oruç gibi isimlerde konuk olacak.

Emeğe Ezgi grubu bu konseri kapatılan kanallar, tutuklanan gazeteciler adına gerçekleştirileceğini duyurdu.

Grup,  yayınladıkları davetiyede şunları belirtti:

“Yaşadığımız her gün yeni bir olayla çıkıyor karşımıza. Emeğe ait olan, geleceğe ait olan ne varsa aramızdan, yanı başımızdan koparılmaya çalışılıyor. İstiyorlar ki nefessiz kalalım, değişmekten, değiştirmekten vazgeçelim… İstiyorlar ki karanlığa diz çökelim… Ama karanlığın gücü yetmiyor aydınlığa. Nasıl ki, kapkaranlık bulutlarla gelen her yağmurun ardından renklerini dört bir yana saçan gökkuşağı belirir, bizlerde öyleyiz. Umut saçan tomurcuklar gibi… Çünkü yalnız değiliz! Sende değilsin! Birlikte yakalım türkülerimizi… Birlikte omuz verelim halaya… Senin de karışsın sesin, emeğin eylemin ezgilerine…
Birçok dostla birlikte sesimiz, nefesimiz birine karışacak. Seslerimizi birleştirmek daha da çoğalmak için sizleri de davet ediyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.