Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

ENKA Sahnesi Yeni Haftada Birsen Tezer’i Ağırlayacak

Türkiye’nin sayılı vokallerinden Birsen Tezer, 22 Ekim’de ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları kapsamında sahne alacak. İlk albümü “Cihan” ve ikinci albümü “İkinci Cihan’dan” sevilen şarkılarını seslendirecek sanatçıya, konserin bir bölümünde Cem Adrian da eşlik edecek. 

Tüm hızıyla devam eden ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’na konuk olacak Birsen Tezer, 22 Ekim Salı akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda sahne alacak. İki albümüyle binlerce insanı müziğinin etrafında toplamayı başaran Birsen Tezer konserde, Cihan ve İkinci Cihan albümünden seçtiği şarkılarını söyleyecek. 

Sahnede Birsen Tezer’e, davulda Derin Bayhan, gitarda Emre Tankal, basgitarda Gürol Ağırbaş, gitar ve vokalde Tunç Öndemir eşlik edecek. Tezer ayrıca, “Beni Hatırladın mı?” adlı şarkısını sanatçı Cem Adrian ile birlikte seslendirecek. 

Anahtar Kelimeler:
Birsen TezerCem Adrian
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.