Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

ENKA’da Mart Ayının İlk Konuğu ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmalarının Mart ayındaki ilk konuğu, Tiyatroadam ekibinin başarılı performansıyla ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ olacak. Bertolt Brecht’in kaleme aldığı kült eser, 6 Mart Salı akşamı seyirciyle buluşacak.

30.yılında ENKA Kültür Sanat, Kafkas Tebeşir Dairesi oyunu ile Tiyatroadam ekibini ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda konuk edecek. Alman tiyatro yazarı ve epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht’in 1944 yılında kaleme aldığı Kafkas Tebeşir Dairesi; Can Yücel’in kendine has Türkçesi ve Ümit Aydoğdu’nun modern rejisiyle, sahnede tiyatroseverlerin karşısında olacak.

“Bir çocuğu doğuran mı annesidir, yoksa onu yetiştiren mi?” sorusu etrafında şekillenen oyun, iyilik, dürüstlük, özveri, adalet gibi evrensel insanlık değerler ile emek- mülkiyet ilişkisi gibi kavramları ele alıyor. Baransel Gürsoy, Deniz Özmen, Ediz Akşehir, Esra Şengünalp, Gökhan Azlağ, Pelin Bölükbaş, Rana Büyükyılmaz ve Serdar Akülker’in rol aldığı oyun saat 20.30’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.