Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Enrique Iglesias İstanbul'da konser verdi

Pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Enrique Iglesias, Sex&Love turnesi kapsamında İstanbul'da hayranlarıyla buluştu.

İSTANBUL

Pop müziğin ünlü ismi Enrique Iglesias, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu.

Sex&Love turnesi kapsamında Küçükçiftlik Park'ta sahne alan sanatçı, "I Like How It Feels", "Heartbeat", "Bailamos", "Hero" ve "Stand by Me" gibi sevilen şarkıları yorumladı. 

Iglesias, kendisinin bir İstanbul hayranı olduğunu dile getirerek, "İyi akşamlar İstanbul. Teşekkürler. Geciktiğim için üzgünüm. Saat 19.00'dan beri buradayım. İstanbul'da çok güzel bir akşam. Dünyada en sevdiğim şehirlerden biri İstanbul. İstanbul'a ilk geldiğimde 18 yaşındaydım" dedi.

Konserde bir hayranını sahneye çıkaran sanatçı, birlikte şarkı söyleyip, selfie (öz çekim) fotoğraf çekti. Unilife ve VolumeUp organizasyonuyla gerçekleştirilen konsere sanatçının hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Enrique Iglesias, bugüne kadar 400 kadar ödül kazandı. Albümleri dünya çapında 100 milyondan fazla satışa ulaşan sanatçı, "Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero", "Tonight", "I like It", "Dirty Dancer", "I’m a Freak" gibi hitlere imza attı.

İlk albümü "Enrique Iglesias"ı 1995'te 20 yaşındayken çıkaran sanatçı, İspanyolca şarkılardan oluşan bu albüm çıktıktan üç hafta sonra Altın Plak kazandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.