Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen zorlu psm tarkan İrem Derici Ebru Gündeş Hadise kıbrıs ambulans muş

Escobar’ın Oğlundan Narcos Dizinin Sonuna İtiraz

Escobar’ın hayatının anlatıldığı Narcos dizisinin sonuna Escobar’ın oğlu Sebastian Marroquin’den itiraz geldi.

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatından esinlenerek çekilen Narcos isimli dizisinin sonuna Escobar’ın oğlu Sebastian Marroquin’den itiraz geldi. Marroquin, “Babam öldürülmedi, intihar etti” dedi.

Dizinin son bölümünde Pablo Escobar, kaçak olarak kaldığı evde polis baskınına uğradığını anlayınca kaçmış ve çatıda polis tarafından öldürülmüştü.
Babasının hayatını anlatan yeni çıkardığı kitabı ‘Pablo Escobar Red Handed: What My Father Never Told Me’ için röportaj veren Sebastian Marroquin, babasının Kolombiya polisi tarafından öldürüldüğü iddiasını yalanlayarak yetkilileri sahte otopsi raporu yayınlamakla suçladı.

Ayrıca ABD hükümetinin Escobar'dan kokain satın aldığı ve Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğunu komünizme karşı savaşı finanse etmek için kullandığı konusunda dikkat çeken iddialarda bulundu.

Adını Juan Pablo Escobar olarak değiştiren Sebastian Marroquin, babasının esir olmaktan kaçınmak için her zaman kendini kafasından vurmayı planladı açıklamasında bulundu.

Sun Online’a konuşan Marroquin, “Babamın intihar ettiğinden kesinlikle eminim” dedi.

Babası kaçak olarak geçirdiği bir yılın ardından Medellin'de bir çatıda öldüğünde 17 yaşında olan Marroquin, şimdi 39 yaşında bir mimar.
Babasıyla son konuşmasını, babası hayatını kaybetmeden 10 dakika önce yaptığını söyleyen Marroquin, “Yıllarca telefon kullanmadı, ta ki bulunduğu o güne kadar” dedi.

Babasının son sözünün “Seni tekrar arayacağım” olduğunu söyleyen Marroquin, babasını hayattayken en son gördüğü zamanı da hatırladığını belirterek, “Ailesinden ayrılırken ağladı. Sanki bizi canlı olarak son kez gördüğünü hissetmiş gibiydi” şeklinde ifade etti.

Escobar’ın ölümünün ardından multi-milyar dolarlık kokain imparatorluğu battı.

Escobar’ın hayatını anlatan Narcos, Netflix’in çok ilgi gören dizilerinden biri.

Gelecek yıl üçüncü sezonu yayınlanacak olan dizinin bugüne kadar çekilen bölümlerinde babasının hayatına dair pek çok yanlışın gerçekmiş gibi yayınlandığını söyleyen Marroquin, bu yanlışları Facebook hesabından yayınlamıştı.

Sun Online'a konuşan Marroquin dizi yapımcılarına fotoğrafların ve videoların yer aldığı kapsamlı aile arşivine sınırsız erişim şansı önerdiğini de belirtti.
Ancak bu teklifinin kabul edilmediğini söyleyen Marroquin, “Şimdiye kadar hiçbir dizi Pablo Escobar’ın hikayesini ciddiye almadı” ifadelerini kullandı.
Babasının mirasından uzak durmaya çalışan Marroquini babasının emriyle gerçekleştirilen 'El Patron del Mal' olarak bilinen suikaste kurban giden kurbanların çocuklarından da özür diledi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.