Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Etimesgut'a Yıldız Yağacak

Etimesgut Belediyesi'nin bu yıl 15.'sini düzenleyeceği uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak.


Türk dünyası ve Anadolu illerinin buluştuğu, Türk kültür ve sanatının tüm yönleriyle sergilendiği festivalde, ülkenin yetiştirdiği sanatçılar da konser verecek. Kültür ve sanat etkinliklerinin ardından 10 gün boyunca konser programları yer alacak.

Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali Cuma günü başlıyor


Festivalin açılış gününde, 31 Ağustos Cuma günü Serdar Ortaç, 2. gün Gökhan Özen, 3. gün Serkan Kaya, 4. gün Yıldız Tilbe, 5. gün Sertab Erener, 6. gün Ahmet Şafak ve Hüseyin Kağıt, 7. gün Zara, 8. gün Alişan, final akşamı ise Murat Boz başkentlilerle Türk Beyleri Kent Meydanı'nda buluşacak.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Türk kültür ve sanatını yakından tanımak ve doyasıya şarkı türkü dinlemek isteyen tüm başkentlileri 10 gün boyunca devam edecek festivale davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.