Öne Çıkanlar meclis gülben ergen KENAN DOĞULU Ebru Gündeş ambulans 2016 yıl bütçesi abd savunma bakanı muş ted İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu kazım arslan yeşil türbe

Eurovision Birincisi Jamala Harbiye’de Müzikseverlerle Buluştu

2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kırım Tatarları’nın sürgününü anlatan "1944" adlı şarkısıyla birinci olan Kırımlı Tatar sanatçı Jamala, Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında Harbiye’de müzikseverlerle buluştu.

Jamala, "Bugün sizinle olduğum için çok mutluyum. Sizin için Türkçe şarkılar söylemek istiyorum, inşallah söyleyeceğim." dedi.

"Biz Vatanımızdan Ayrı Yaşamanın Ne Olduğunu Biliyoruz"

Konserde İngilizce ve Türkçe şarkılar seslendiren Jamala, "Anavatan" şarkısını seslendirmeden önce "Biz vatanımızdan ayrı yaşamanın ne olduğunu biliyoruz, vatanımızdan uzakta sürgüne düştük ama her zaman biliyoruz ki sığınacak bir anavatanımız var. Vatan için ölen tüm şehitleri rahmetle anıyorum’’ dedi.

Harbiye’de Yıldızlı Gecelere Devam

Turkcell Yıldızlı Geceler ağustos ayı boyunca Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yıldızları, müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek. Konser programı ise şöyle:

18 Ağustos         Bengü
19 Ağustos         Ferhat Göçer
20 Ağustos         Şebnem Ferah
21 Ağustos         Volkan Konak
23 Ağustos         Ajda Pekkan
25 Ağustos         Murat Boz
26 Ağustos         Chico& The Gypsies
27 Ağustos         Erkan Oğur& İsmail H. Demircioğlu
28 Ağustos         Kubat
29 Ağustos         Göksel
30 Ağustos         Murat Dalkılıç

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.