Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

EXPO 2016’da OneRepublic Rüzgarı Esti

ABD’li grup OneRepublic, EXPO 2016 Antalya’da sahne aldı.
 
Dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, bu kez ABD’li pop-rock grubu OneRepublic’in konserine ev sahipliği yaptı. Son yılların en popüler müzik gruplarından olan OneRepublic, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu konserde binlerce hayranını coşturdu.
 


İlk çıkış parçaları "Apologize" ile edindikleri yükselişi "Stop and Stare", "Secrets", "Feel Again" gibi müzik listelerinde zirveye oturan hit parçaları ile devam ettiren ve bugüne kadar 10 milyona yakın single satışı elde eden OneRepublic, EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda konser verdi. Grubun hayranı ve olan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce kişi saatler öncesinden Kır Aktivite Alanı’nı doldurdu.
 
Dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen “Apologize”, “If I Lose Myself” ve “Counting Stars” parçalarının sahibi, OneRepublic, hit parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.