Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Festival Keyfi Yolda Başlıyor

Dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı olan BlaBlaCar ile festival keyfi yolda başlıyor. BlaBlaCar, rock müzik tutkunlarını; Moğollar, Teoman, Şebnem Ferah, Duman, Pentagram ve Hayko Cepkin’in de aralarında olduğu onlarca grup ve sanatçının yer aldığı Zeytinli Rock Festivali’ne en ekonomik yoldan ulaştırıyor.
 
Zeytinli Rock Festivali bu yıl da Balıkesir Edremit Dalyan sahilinde, 5 gün boyunca müzikseverleri rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve grupları ile buluşturacak.BlaBlaCar da festivale ulaşım desteği sağlayacak.

BlaBlaCar’la Zeytinli Rock Festivali’ne ulaşım fiyatları ise yaklaşık olarak şöyle:
Balıkesir-Zeytinli 7 TL
İzmir-Zeytinli 14 TL
Bursa-Zeytinli 18 TL
İstanbul-Zeytinli 29 TL
Muğla- Zeytinli 29 TL
Antalya – Zeytinli 42 TL
Ankara-Zeytinli 46 TL

BlaBlaCar, 22 ülkede 30 milyondan fazla üyeden oluşan topluluğu ile dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar, aynı yöne giden sürücü ve yolcuları bir araya getirip, yol masraflarını paylaştırarak seyahatı herkes için daha hesaplı ve eğlenceli kılıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.