Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara 19.hafta

Fotoğraflarla “Çanakkale Zaferi Sergisi” Trump AVM’de...

Trump Alışveriş Merkezi, Çanakkale Savaşı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla özel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.


Birlik, beraberlik ve kahramanlığın sembolü Çanakkale Savaşı sırasında Ulu Önder Atatürk ve kahraman askerlerimizin fotoğrafları, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Trump Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. Sergideki orijinal fotoğraflar tarihimizin en önemli zaferlerinden birini yeni nesillerle buluşturacak.

Tarih sayfalarına “Çanakkale geçilmez” diye altın harflerle yazılan zaferimizin destansı boyutunu anlatan fotoğraf sergisi, Trump Alışveriş Merkezi’nin zemin katında, 18-24 Mart tarihleri arasında gezilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.