Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Covid19 terörist rusya chp bugünün gündemi enflasyon gündem özeti AİLE kılıçdaroğlu

Funda Arar Şarkı Söylemedik Yer Bırakmayacak

Türk müziğinin en sevilen sesleri arasında yer alan Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un gerçekleştireceği “Yoluma Düşen Şarkılar” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşuyor.

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Türkiye turnesine çıkacak olan Funda Arar, “Yoluma Düşen Şarkılar” projesi ile ilgili heyecanını “18 yıllık müzikal yolculuğumu sevenlerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Bu yolda biriktirdiğim, sevdiğim, bende ve onlarda iz bırakmış şarkıları beraber söylemek için bu projeyi hazırladım. Ne çok anı biriktireceğim kim bilir? Gelin söyleyemediklerimizi, aşklarımızı, ayrılıklarımızı, kavuşmalarımızı yolumuza düşen şarkılarla haykıralım.” cümleleriyle dile getirdi.

Yoluma Düşen Şarkılar” turnesi ile Anadoluyu karış karış gezecek olan başarılı sanatçı, Türkiye turnesine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Mardin'de vereceği konser ile başlayacak. Mardin’in ardından hız kesmeden Batman, Malatya, Antep, Bursa, Ankara, Mersin, Adana, Kayseri ve Konya’da konserler verecek olan Funda Arar, yaz mevsiminde de Ayvalık, Altınoluk, Çeşme ve Bodrum gibi tatil beldelerindeki sevenleriyle de buluşacak.

Türkiye’nin dört bir yanında vereceği konserlerle on binlerce müzikseveri ''Yoluma Düşen Şarkılar''la selamlayacak olan güzel sanatçı, duru sesi ve beğenilen sahnesiyle hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Konser Programı:

8 Mart Perşembe Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı

9 Mart Cuma Batman Residans

10 Mart Cumartesi Malatya Reyyan

11 Mart Pazar Antep Üniversite Kültür Merkezi

18 Nisan Çarşamba Bursa Merinos Kültür Merkezi

20 Nisan Cuma Ankara Congresium

25 Nisan Çarşamba Mersin Kültür Merkezi

27 Nisan Cuma Adana Çukurova Açıkhava

28 Nisan Cumartesi Kayseri Hilton Otel

30 Nisan Pazar Konya Dedeman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.