Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Füsun Demirel’in “Aşk Dersleri” Oyunu Kuşadası’nda Sahnelendi

Tiyatro oyuncusu Füsun Demirel’in yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği “Aşk Dersleri” isimli oyun Kuşadası’nda sahnelendi.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Demirel tarafından Nobel ödüllü İtalyan yazar Dario Fo ve eşi Franco Rame’in eserinden uyarlanan Aşk Dersleri oyunu Kuşadalı sanatseverler tarafından büyük beğeni aldı.

Demirel’in Mert Küçülmez ve Serpil Özcan'la Kervansaray’da sahnelenen oyununu Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Tufan Asrav, Ayşe Şerifoğlu Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Fevziye Tekeroğlu ve Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın eşi Nil Kayalı da izledi.

Kadın ve çocuk istismarına dikkat çeken oyun toplumdaki cinsiyet ayrımcılığını da ele alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Füsun DemirelAşk Dersleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.