Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Garanti Caz Yeşili ile Alice Phoebe Lou İlk Kez Türkiye’de

Garanti Caz Yeşili konserleri bahar programı, tüm hızıyla ve coşkusuyla devam ediyor. Garanti Caz Yeşil’in nisan ayındaki konuğu, Güney Afrika doğumlu, Berlin’de yaşayan, özgür ruhunu indie folk, caz ve blues’la besleyen şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Alice Phoebe Lou olacak.

8 Mart 2019’da yayımlanacak yeni albümü ‘Paper Castles’ın turnesi kapsamında İstanbul'da ilk kez müzikseverlerle buluşacak. Lou, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 5 ve 6 Nisan’da saat 22:00’da Salon İKSV’de sahne alacak. Garanti kredi kartları ile bilet satın alan ilk 100 kişiye, 1 bilet Garanti’den hediye edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.