Garanti Caz Yeşili Monk'u Sevenleriyle Buluşturuyor

Amerika’da özellikle sanat alanında verilen ve en yüksek onur derecesi olarak sayılan National Medal Of Arts ödülü sahibi Amerikalı besteci, vokalist, yönetmen ve film yapımcısı Meredith Monk, 28 Nisan’da Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl yarım asırdan fazladır devam eden sanat kariyerini Amerikan Başkanı Obama elinden aldığı National Medal Of Arts ödülü ile taçlandıran Meredith Monk, başarılarla dolu müzik yolcuğunda sıradaki durağı Zorlu Performans Sanatları Merkezi olacak.

1960 yılından beri müzik, tiyatro ve dans gibi disiplinler arası işler yapan ve kayıtlarını geniş ölçüde ECM Records’dan çıkartan Monk’un 30’un üzerinde ödülü bulunuyor. 2005 yılında, kariyerindeki 40. Yılı kutlayan Meredith Monk’un şerefine Carnegie Hall featuring Björk, Terry Riley, DJ Spooky, Ursula Oppens, Bruce Brubaker, John Zorn, Alarm Will Sound, Bang on a Can ve The Pacific Mozart Ensemble gibi sanatçılar tarafından dünya çapında çeşitli konserler düzenledi.

 Gelmiş geçmiş en iyi müzisyenler arasında gösterilen 72 yaşındaki muhteşem sanatçı Meredith Monk, 28 Nisan 2016 gecesi İstanbullu müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Garanti Caz Yeşili: Meredith Monk

Tarih: 28 Nisan, Perşembe

Saat: 21:00

*Bilet Fiyatı: 1. Kategori 80 TL (tam), 40 TL (öğrenci), 2. Kategori 60 TL (tam), 40 TL (öğrenci)

Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Drama Sahnesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.