Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Garanti'den 100 Üniversite Öğrencisine Caz Konser Ödülü

Garanti Caz Yeşili markasıyla İstanbul Caz Festivali’ne sponsor olan Garanti Bankası,  tüm Türkiye’den 100 üniversite öğrencisini bir arkadaşıyla beraber festivalde ağırlayacağını duyurdu.  5-10 Nisan tarihleri arasında “Garanti Caz Yeşili” sosyal medya hesaplarından sorulacak soruya doğru yanıt veren 100 üniversiteli genç, kendisi gibi öğrenci olan bir arkadaşıyla birlikte, 4-20 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Caz Festivali’nden seçtiği konseri izleyebilecek.

Verilen bilgiye göre Garanti; kampanyaya İstanbul dışından katılan gençlerin konaklama ve ulaşım masraflarını da karşılayacak. Yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek talihli gençler, 11 Nisan 2017 Salı günü Garanti Caz Yeşili sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

"CAZI GENİŞ KİTLELERE SEVDİRMEK"
Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, “Ülkemizde caz müziğinin, daha geniş kitlelerce sevilmesini sağlayan İstanbul Caz Festivali’ni, “Garanti Caz Yeşili” markasıyla 20 yıldır gönülden destekliyoruz. Bu kapsamda, İKSV’nin 45’inci yılına özel hazırladığı ve 1000 öğrenciye ‘Kültür Sanat Kart’ hediye ettiği kampanyadan ilham alarak biz de gençlere bir sürpriz hazırladık.  Garanti olarak 20. yılımız vesilesiyle, tüm Türkiye’den 100 üniversite öğrencisini 1 arkadaşıyla beraber İstanbul’da ağırlayacağız. Öğrenciler kendi istedikleri bir konseri festivalde izleyecekler. Dileğimiz, her yaştan caz severin festivalin keyfini çıkarmasıdır” dedi.(

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.