Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek

GarantiOne’ın Ana Sponsorluğunda Duman Konserine Avantajlı Ön Bilet Satışları Başladı

2 Aralık’ta gerçekleşecek Duman konserinin GarantiOne’lılara özel bilet ön satışı, 10 – 15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca GarantiOne’lılar konser biletlerine yüzde 20 indirimli sahip olma şansını yakalayacak.

Garanti Bankası’nın 18-25 yaş arası kullanıcılar için hazırladığı bankacılık uygulaması GarantiOne’ın, ana sponsoru olduğu, Duman’ın 2 Aralık’ta Volkswagen Arena’da gerçekleşecek olan konseri için GarantiOne’lılara özelbilet ön satışı başladı.

Ünlü rock grubunun konserinde olmak isteyen GarantiOne’lılar, Mobilet üzerinden 10 -15 Ağustos tarihleri arasında biletleri öncelikli olarak ve %20 indirimli satın alabilecekler. GarantiOne kullanıcılarına özel %20 indirim avantajı, konser biletlerinin satışta olduğu süre boyunca devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
DumanVolkswagen Arena
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.