Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa teleferik kazası

Hacettepe’de 50. Yıl Bahar Konserleri Tüm Coşkuyla Devam Ediyor

Hacettepe Üniversitesinde, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret ile açılışı yapılan “50.Yıl Bahar Konserleri” tüm coşkusuyla devam ediyor.

Hacettepe’nin kuruluşunun 50. Yılı dolayısıyla düzenlenen konserler,caz, rock ve klasik tür sevenlere müzik ziyafeti sunacak. Konserler, 10-11 ve 17 Mayıs tarihlerinde Sıhhiye Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

CAZ GECESİ YARIN
Caz müziğin önemli isimlerinden Aydın Kahya Quartet ve Hacettepe Senfoni Orkestrası ile “Caz Gecesi” 10 Mayıs günü saat 20.00’de Kültür Merkezi M Salonundacazseverlerle buluşacak. Muzaffer Nezihi Egelioğlu (Piyano), Çağın Çetinyürek (Bas gitar), Levent Özağaca (Davul) ve Ahmet Elmas (Saksafon)’tan oluşan Aydın KahyaQuartet’e; Şef Burak Tüzün yönetimindeki Hacettepe Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Vokalde ise Şenay Ocak yer alacak.


 
ROCK SEVENLER 11 MAYIS’TA HACETTEPE’YE
Ankara Klasik Rock Müzisyenleri, 11 Mayıs’ta saat 20.00’de Hacettepe’de sahne alacak. Rock tarihinde önemli bir yeri olan klasikleşmiş eserler, Ankara’nın tanınmış grupları; Fethi Okutan Project, İnRock ve Antipas tarafından seslendirilecek.


 
RUHUNUZU SENFONİYLE DOYURUN
Profesyonel sanatçılardan oluşan ve başarılı konserlere imza atan Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası, 17 Mayıs günü saat 20.00’de klasik müzik sevenlerle bir araya gelecek. Şef Sunay Muratov yönetimindeki konsere solist olarak katılacak olan, Kıvanç Tire (Keman) ve Deniz İrem Gür (Piyano),Beethoven’ın piyano konçertosuylaMaxBruch’ın keman konçertosunu seslendirecek. Hacettepe Üniversitesinin 50. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen bahar konserleri, ücretsiz ve halka açık düzenleniyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.