Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Haftanın Birincisi 'Diriliş Ertuğrul'

Türkiye’deki dizilerin reytinglerini ve diziler hakkında yapılan haberleri, bölümlerinin ne kadar konuşulduğunu inceleyen ITS Medya, bu hafta en fazla habere konu olan dizinin Diriliş Ertuğrul olduğunu açıkladı. 

Televizyon için diziler tartışmasız bir öneme sahip. Öyle ki, izleyiciler dizilerin yeni bölümünden hemen önce gelecek bölüm hakkında konuşmaya başladıkları gibi, yayınlanan bölümlerin ardından da değerlendirme yapmayı ihmal etmiyor.

Web ve sosyal medyada derinlemesine analizler sunan ITS Medya geçen haftanın reyting ölçümlerine göre dizilerin konuşulma oranlarını inceledi.

-MEDYATİK BÖLÜMLER-

ITS Medya’dan yapılan açıklamaya göre, hafta boyunca Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Asla Vazgeçmem, Karagül dizileri reyting birinciliğini üstlenirken internet âleminde de haberler onlardan yanaydı.

Haftanın en fazla habere sahip dizisi ise Diriliş Ertuğrul oldu. Reyting ölçümlerinde de yüksek bir sonuç elde eden dizi; yayının hemen sonrasında hakkında konuşulma oranını 3 kat arttırdı.

Poyraz Karayel, Aile İşi ve Kördüğüm dizileri ise geçen haftaki bölümleriyle reyting sıralamasında birinci olmasa da yüksek konuşulma oranlarını korumayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.