Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 17 Mart 2024 Pazar Gündemi

Haluk Levent Hilltown  Karşıyaka’da Kalpleri Fethetti

Hilltown Karşıyaka AVM, açılış konserinde Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından muhteşem ses Haluk Levent’i konuk etti. Zirve yapan şarkılarını İzmirliler için seslendiren Haluk Levent sesi kadar kalbinin de ne kadar büyük olduğunu gösterdi.Ünlü sanatçı konserin tüm gelirini Nusaybin’de bir patlamada evleri hasar gören ve aileleri ile birlikte Mardin’de bir otele yerleştirilen ailelerin konaklama masraflarına bağışladı. 

Haluk Levent Mardin Valiliği ile görüşerek evlerindeki hasar sebebiyle mağdur olan 100 aileyi bir otele yerleştirdiklerini söyledi. Ünlü sanatçı kendisi ile birlikte Hilltown Karşıyaka AVM’nin de aynı duyarlılığı gösterdiğini belirterek desteklerinden dolayı Hilltown Karşıyaka AVM yönetimine teşekkür etti.

Hilltown Karşıyaka AVM’nin , ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturacağı muhteşem konserlerin ilkinde Haluk Levent sahne aldı. Hilltown Karşıyaka’da birbirinden çok sevilen şarkılarıyla binlerce hayranına müzik ziyafeti sunan Haluk Levent muhteşem sahne performansı ile sevenlerinden tam not aldı. Adeta yerinde duramayan Haluk Levent zaman zaman hayranlarının yanına giderek onlarla hasret giderdi. Hilltown Karşıyaka’da gerçekleştiren ilk konsere binlerce İzmirli katıldı. Yoğun ilgi gören konserde Haluk Levent hayranları Hilltown’da muhteşem bir koro oluşturdu.

Hilltown Karşıyaka’nın İlk Konserinde Haluk Levent’e Sevgi Seli

Binlerce Haluk Levent hayranı ünlü sanatçıyı görebilmek için adeta birbiri ile yarıştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Hilltown’da yerlerini alan hayranları, ünlü sanatçı ile muhteşem konserinde hasret gidermenin keyfini yaşadı. Işıl ışıl bir ortam, müthiş bir sahne ve Haluk Levent’in enerjisi birleşince Hilltown Karşıyaka’da coşku zirveye taşındı. Haluk Levent unutulmayacak konserini binlerce İzmirlinin eşlik ettiği İzmir Marşı ile bitirdi.

Açılış Etkinliklerinde Edis ve Fatih Erkoç da Hilltown Karşıyaka’da Konser Verecek

Hilltown Karşıyaka AVM’de birbirinden özel etkinlikler ve konserler devam edecek. 26 Ekim Cumartesi günü muhteşem sesiyle büyüleyen Edis,27 Ekim Pazar günü ise unutulmaz parçalara ruh katan Fatih Erkoç müzik ziyafeti yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.