Öne Çıkanlar istanbul myk EMİNE ERDOĞAN Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha cumhurbaşkanı çin ak parti medipol başakşehir tbmm Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Haluk Levent Ve Cinare Melikzade ‘Sen Olasın’ Şarkısını Kliplendirdi

Azerbaycan’ı sesiyle fetheden Cinare Melikzade, Türk Müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Şimdiye kadar Türkiye’nin ünlü müzisyenleri Mustafa Ceceli, Rafet El Roman ve İlyas Yalçıntaş gibi sanatçılarla çalışan şarkıcı, şimdi de Haluk Levent’in ‘Sen Olasın’ şarkısına düet yaptı.

Haluk Levent’ten tam destek

Geçtiğimiz günlerde Haluk Levent’in Harbiye Açıkhava sahnesinde “Türkiye’nin yeni starı” diyerek davet ettiği Cinare Melikzade’yle ‘Sen Olasın’ şarkısını seslendirmişti. İkilinin performansı dakikalarca ayakta alkışlanınca şarkıya klip çekmeye karar verdi.

Klip uzun bir ön hazırlık döneminden sonra İstanbul’da çekildi. Klibin yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı. 15 kişinin çalıştığı klibin çekimi büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Melikzade, “Klip çekimi çok keyifli geçti Haluk Levent’le düet yaptığım için çok mutluyum. Bir hayalim daha gerçekleşti” dedi.

Yıllar önceki albümünde yer verdiği ‘Sen Olasın’ şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Levent yeni klipte hayatlarında ikinci baharı yaşayan bir yaşlı çiftin aşkını anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Namık Naghdaliyev 4 yıl önce

‘’Sen Olasın’’ şarkısı yepyeni şarkıdır ve Halık Levent’in ‘Tam Bana
Göre’ adlı son albümünde yer almaktadır.Sizin yazdığınız haberdeki gibi yıllar önceki albümlerinde yer almamaktadır.Şarkının söz yazarı
Ömer Faruk Güney.Müziği ise Besteci Namık Naghdaliyev’e aittir!