Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Harbiye’de Kenan Doğulu Fırtınası

Kenan Doğulu, 2019 yazına damgasını vuran ikinci Harbiye konserini BKM’nin düzenlediği "Denizbank Açıkhava Konserleri" kapsamında verdi.

Özel olarak hazırlanan sahnesinde 26 kişilik dev orkestrasıyla 40 şarkı seslendiren Kenan Doğulu, 5 bini aşkın kişiye Harbiye Açıkhava sahnesinde unutamayacakları bir gece yaşattı. Kenan Doğulu’nun artık bir Harbiye klasiği haline gelen konseri gerçek bir müzik ziyafetine dönüştü. Doğulu, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kenan Doğulu seslendirdiği her şarkıyı binlerce kişilik koro ile birlikte söyledi.

Biletlerin günler öncesinden tükendiği konser öncesinde kapıda uzun kuyruklar oluşurken, Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında Beyza-Engin Hepileri, Meltem Cumbul, Rojda Demirer, Didem Balçın, Nilgün Belgün, Özgür Aras, Safa Sarı, Çiğdem Batur, Ayşe Özyılmazel, Burak Aksak, Neslihan Yeldan da vardı.

Kenan Doğulu’ya Harbiye’de Sevgi Seli
Doğulu, gecenin startını “İlk Adımı Sen At” şarkısı ile verdi. Kenan Doğulu, Harbiye’nin en coşkulu konserlerinden birine imza atarken gece boyunca herkesi dans ettirdi. Doğulu İstanbulluları kurtlarını dökmeye davet edercesine “Çakkıdı, Doktor, Kız Sana Hayran, Şans Meleğim” gibi en sevilen en hareketli şarkılarını art arda söyledi.

Kenan Doğulu Çakkıdı şarkısında sevenlerinin çağrısına cevap verip hayranlarının arasına girerek tüm Harbiye’yi dolaştı. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun en arka sıralarına kadar ulaşan Doğulu etrafını saran hayranlarıyla birlikte dans ederek fotoğraf çektirdi.

DJ Mahmut Orhan ile Harbiye’de kulüp coşkusu
Konserin ikinci yarısında sürpriz müzisyenler sahnede Doğulu’ya eşlik etti. Vay Be şarkısında Hakan Güngör kanun solosuyla ve Yasemin Özler çellosuyla herkesi büyüledi.

Solodan sonra Kenan Doğulu, Mahmut Orhan’ı anons etti. Kenan Doğulu’nun Vay Be şarkısına yaptığı remixle elektronik müzik severlerin ve Doğulu hayranlarının sevgisini kazanan Mahmut Orhan, sahneye getirilen DJ masası ile adeta bir kulüp havası eşliğinde Harbiye’de izleyicileri coşturdu.

Kenan Doğulu ve “On’lar A Capella” düeti kulakların pasını sildi
Her konserinde konuklarına sürprizler yaşatan Doğulu sahnesi, büyük ilgi gören ve çok sevilen 9 kişiden oluşan On’lar A Capella grubunu konuk etti. Kenan Doğulu ve On’lar A Capella grubunun sahne önünde "Bal Gibi", "Aşk Oyunu", "Aklım Karıştı" ve “Aşk Oyunu” şarkılarını sadece insan sesleri kullanarak hazırladığı akapella bölümü seyirciden büyük alkış aldı.

Konserde piyanoda Ozan Doğulu, kanunda Hakan Güngör, perdesiz gitarda Cenk Erdoğan, çelloda Yasemin Özler Kenan Doğulu sahnesine konuk olarak uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attılar.

Kenan Doğulu, konserinin sonunda hiç kesilmeyen alkışlar üzerine 2 kez bis yaparak "Pamuk" ve “Kalp Kalbe Karşı” şarkılarını seslendirdi.

Erkek pop sanatçılar arasında sahne kıyafetleriyle ve şıklığıyla her zaman övgü alan Doğulu Harbiye konserinde Merve Kırşan stil danışmanlığında 3 farklı ceket giydi. Konserin ilk yarısında Emre Erdemoğlu tasarımı 2 farklı ceket giyen Doğulu, ikinci yarıda ise desen işleme ve nakış uygulamaları Tuba Albustanoğlu tarafından tasarlanan ve Derimod tarafından Kenan Doğulu’ya özel olarak üretilen bir ceket ile sahne aldı.

Konserden özel notlar;
- 140 kişilik ekip çalıştı.

-Konser için en yeni teknolojilerle hazırlanan özel sahne şovu tasarlandı.

-Show için 180m2 led ekran, tavana ters asılı özel ekran kuruldu.

- 300’ü aşkın hareketli robot kullanıldı.

-Kenan Doğulu’ya 26 kişilik dev orkestra eşlik etti.

-Doğulu 3,5 saat sahnede kalarak 40 şarkı seslendirdi.

-Doğulu’yu 5 bini aşkın kişi izledi.

-Konsere özel görsel efektler hazırlandı.

-Bir gün önce tüm ekip katılımıyla saç makyaj ve kostümlü genel prova yapıldı.

-Kenan Doğulu ve orkestranın konsept ve kıyafetleri Merve Kırşan tarafından hazırlandı.

- Doğulu Harbiye konserinde Merve Kırşan stil danışmanlığında 3 farklı ceket giydi. Konserin ilk yarısında Emre Erdemoğlu tasarımı 2 farklı ceket giyen Doğulu, ikinci yarıda ise desen, işleme ve nakış uygulamaları Tuba Albustanoğlu tarafından tasarlanan ve Derimod tarafından Kenan Doğulu’ya özel olarak üretilen bir ceket ile sahne aldı.

Sıradaki konser Vadi İstanbul Açıkhava’da
Kenan Doğulu sıradaki İstanbul konserini, bu yıl ilki düzenlenen Vadi İstanbul Açıkhava konserleri kapsamında 3 Ağustos'ta verecek. Kenan Doğulu; " İstanbul’da, Rumeli Hisarı, Kuruçeşme Arena gibi unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak yeni bir performans alanına ihtiyaç vardı. Vadi İstanbul bu anlamda çok kıymetli. 3 Ağustos'ta ilk konserimizi gerçekleştireceğiz bunun heyecanını yaşıyoruz " dedi.

Anahtar Kelimeler:
KENAN DOĞULUBkm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.