Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı

Heyecanla Beklenen ''Benim Festivalim'' 20 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta!

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 21 yaş altı gençlerin heyecanla beklediği Benim Festivalim'de Teoman, Edis, Aleyna Tilki, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Ekin Beril ile eğlence doruğa ulaşacak.


Festival URU organizasyonuyla 20 Ekim Cumartesi günü yine şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

İlk yılında 8 bin gencin katılımıyla büyük başarı yakalayan ve gençlerin vazgeçilmez festivalleri arasına giren “Benim Festivalim”, yerli sahnenin sevilen sanatçı ve gruplarından oluşan geniş line-up’ı, eğlenceli, eğitici ve öğretici atölye programları, teknoloji ve spor alanları, ilham verici söyleşileri ve sosyal sorumluluk projeleri ile bu yıl yine gençlere unutulmaz deneyimler yaşatacak.

Geçen yıl Duman, Büyük Ev Ablukada, Flört, Son Feci Bisiklet gibi çok sevilen isimlerin sahne aldığı festivalin konser programı bu yıl yine dopdolu.

Türk rock müziğinin en başarılı şarkıcı - söz yazarlarından Teoman, Çok Çok, Dudak gibi parçaları, muhteşem sahne şovuyla milyonların kalbinde taht kuran Edis ve Cevapsız Çınlama, Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek’le kırılması zor rekorlara imza atarak dünya izlenme listelerine adını yazdıran Aleyna Tilki ‘Benim Festivalim’de hafızlardan silinmeyecek performanslara imza atacaklar.

Alternatif rock müziğin mütevazi grubu Yok Öyle Kararlı Şeyler ve internet üzerinden paylaştığı kısa ve etkili cover'larıyla dinlemeye doyamadığımız Ekin Beril ise festival sahnesinin açılışını yapacaklar.

Gün boyu sürecek eğlenceli etkinlikler arasında color-up aktivitesi, Türkiye'nin ilk ve en büyük inovasyon topluluğu Makers Türkiye ile kodlama ve 3d printer/tasarım atölyesi, doğanın önemini ve nasıl koruyabileceğimiz hakkında bilgiler verecek eğitmen ve doğa bilimci Serdar Kılıç ve sürpriz isimlerle söyleşiler bulunuyor. Ülkenin en büyük gençlik festivali olan ve URU organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek festivalin avantajlı dönem biletleri Biletix’te!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.