İdil Biret Odeon’da

Bilkent Senfoni Orkestrasının 8 Haziran Cuma günü Bilkent Odeon’da gerçekleştireceği konserin solisti Devlet Sanatçısı İdil Biret. Sanatçı piyano literatürünün en sevilen eserlerinden Rachmaninov’un 2. Piyano Konçertosunu (Do minör, Op.18) seslendirecek.

Işın Metin yönetimindeki konserde BSO ayrıca, Prokofiev’in Shakespeare’in ünlü trajik eseri üzerine yazdığı Romeo ve Juliet balesinden bölümleri, bale görüntüleri eşliğinde yorumlayacak.

8 Haziran Cuma günü Bilkent Odeon’da saat 21.00’de başlayacak konserin biletlerine https://bilet.bilkent.edu.tr adresinden ulaşılabilir. Konserden bir saat önce Tunus Caddesi ve Milli Kütüphane’den hareket eden ücretsiz servisler izleyicileri Bilkent Odeon’a ulaştıracaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.