Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

II. Irmak Sanat Günleri Açılışı Gerçekleşti

Öğrencilerine hem akademik, hem sosyal hem de kültürel anlamda zengin öğrenme ortamları sunan, verdiği kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra, etkinlikleriyle de dikkat çeken Irmak Okulları’nın “II.Irmak Sanat Günleri” açılışı gerçekleşti.

II. Irmak Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen II. Sanat Gecesi, 03 Nisan 2019 tarihinde sergi açılışı ve konser programıyla gerçekleşti. Öğrencilerin, 7 Ses 7 Renk temasından hareketle oluşturdukları sanat çalışmaları izleyicilerin beğenisine sunuldu. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası “7 Ses 7 Renk temalı” şarkılarını davetlilerle buluşturdu.

Her öğrencinin en az bir enstrüman çaldığı Irmak Okulları’nda öğrencilerin öncelikle iyi birer müzik dinleyicisi ve yüksek bir müzik beğenisine sahip olmaları hedefleniyor. Görsel Sanatlar derslerinde de öğrenciler, kendilerine özgü algılama ve anlamlandırma içinde gelişim basamakları göz önünde bulundurularak, farklı algı, bilgi ve sezgilerini iki ve üç boyutlu çalışmalarla kazanıyor. Irmak Okulları bu bakış açısı ile öğrencilerini çok kapsamlı planlanan kaliteli etkinliklerle donanımlı olarak yetiştiriyor. Sergi ve konser ile başlayan “II. Irmak Sanat Günleri” çeşitli sanatçıların yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.