Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

"İnsana Dair" 7 Temmuz'da Açılıyor

Evin Sanat Galerisi sanatçıları, The Art Department işbirliği ile 7 Temmuz – 17 Ağustos 2016 tarihleri arasında Bodrum'da “İnsana Dair” isimli sergide bir araya gelecek.

Açılışının, 7 Temmuz günü saat 19.00’da, Bodrum, Torba Casa dell’Arte Galeri’de gerçekleştirileceği sergi; Rahmi Aksungur, Cansen Ercan, Temür Köran, Hakan Gürsoytrak, Zulal, Hakan Cingöz, Emin Turan, Setenay Alpsoy ve Aylin Zaptçıoğlu’nun eserlerinden oluşacak.
 
Sergide, Türk figüratif resminin güçlü isimlerinden Temür Köran’ın “Ağaç” isimli sergisinden eserleri ve Casa dell’Arte için yeni üretimleri yer alırken, Hakan Gürsoytrak’ın,  “KARA / Gece Devriyesi” isimli son sergisinden bir seçki de yer alacak. Cansen Ercan’ın peyzaj ve portreleri bir araya getirdiği kompozisyonlarıyla, Aylin Zaptçıoğlu’nun eserleri de sergideki yerini alacak. Latin Amerika’da geçirdiği bir yılın ardından eserlerinde Batı ile Uzak Doğu kültürleri arasındaki ilişkiye yer veren  Emin Turan’ın ve kentsel dönüşüm ile çarpık kentleşme gibi konuları işleyen Setenay Alpsoy’un eserleri de sergide sanatseverlerle buluşacak. Ayrıca Hakan Cingöz’ün eserleriyle, Zulal’in son fotoğraf sergisinden eserlerin de yer alacağı sergide Türk heykel sanatının önemli isimlerinden Rahmi Aksungur’un bronz heykellerine de yer ayrılacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.