İrem Derici'nin “Sabıka Kaydı” Çıktı

Pop müziğinin yeni nesil yüzlerinden İrem Derici, kariyerinin ikinci stüdyo albümünü bugün piyasaya sürdü. "Sabıka Kaydı" adlı albümde bir ilk de yaşandı: İrem Derici, ilk defa sözlerini kendisinin yazdığı şarkıyı yorumladı.

İrem Derici iki yıldır üzerinde çalıştığı albümü 14 şarkılık Sabıka Kaydını bugün çıkardı.  İlk defa sözlerini yazdığı bir şarkıyı seslendiren Derici, 13’ü yeni olmak üzere bir tane de cover parçaya imza attığı albümle listelerin zirvesine göz kırpıyor. Şarkıların söz ve bestelerinde Gökhan Sahin, Alper Narman,  Onurr, Emrah Demiralp, Sinan Akçil, Buray, Osman Çetin, Zulfi Badalov, Nehir Kıyıcı, Emre Bayer, Serhat Tekin, Kaan Karamaya, Aysen - Kemal Şimşekyay, Kerem Güneş ve Enis Yüzer gibi isimlerle çalışan Derici, şarkıların aranjelerini Osman Çetin, Okan Aki, Erhan Bayrak, Mustafa Ceceli , Bedük ve Batu Çaldıran gibi isimlere emanet etti.

İlk Klip Ben Tek Siz Hepiniz’e

Dericinin sözlerini kendi yazdığı şarkının ismi Mavi Ekran oldu ve klip çalışmalarına başladı. Albümün çıkış parçası olarak Ben Tek Siz Hepiniz’i seçen Derici, klip yönetmenliğinde Murat Joker ile çalıştı. İki günde çekilen klipte 40 kişilik oyuncu ekibiyle çalışan Derici’nin yeni klibi bugün müzik kanalları ve tüm dijital platformlarda yer bulacak. Yeni albümle beraber yurtiçinde ve yurtdışında yoğun bir konser temposuna giren Derici, albümün hazırlık döneminde sağlıksız şekilde verdiği kilolar sebebiyle hastanede tedavi görmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.