Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Irmak Konserleri Yeni Yılı "Aile Boyu Müzik" İle Karşılıyor

Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, Irmak Konserleri’nde müzisyen ailesinin üçüncü kuşağı ile çok özel bir buluşma gerçekleştiriyor. Anadolu yakasında yepyeni bir klasik müzik etkinliği olan Irmak Konserleri 19 Aralık’ta bu kez dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile birlikte keman sanatçısı Erkin Onay ve Eren Kuştan ile viyolacı Elif Onay’ı ağırlıyor.

"Harika Çocuk” olarak başladığı müzik yaşamını önemli orkestra ve şeflerle konserler vererek sürdüren, dünyanın dört bir yanında resitaller veren, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilen Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, Irmak Konserleri’nde müzisyen ailesinin üçüncü kuşağı ile çok özel bir buluşma gerçekleştiriyor.

Birlikte çalarken olağanüstü bir uyum yakalayan ve aile ilişkilerini bir kenara koymaya özen gösteren Gülsin ve Erkin Onay, anne-oğul olmanın yanı sıra, Sao Paulo’dan Zonguldak’a, Londra’dan Münster’e verdikleri konserlerde ayakta alkışlanıyor.

Ailenin üçüncü kuşak müzisyenleri olan Bilkent Senfoni Orkestrası’nın  viyolacısı  Elif Onay ile  Almanya'daki önemli orkestralarda görev yapan keman sanatçısı Eren Kuştan da, Irmak Konserleri’nde “Aile Boyu Müzik” yapmanın keyfini bizlerle paylaşacak.

Konserin öncesinde çalınacak program ile ilgili bilgiler verecek olan Ali Pınar, dinletinin ardından sanatçılarla, birlikte müzik yapmanın aile yaşamına katkılarını konuşacak.

Gençlik Kültür Vakfı ile Irmak Okulları’nın birlikte düzenlediği Irmak Konserleri’nin biletlerinden elde edilecek gelir ilkokul öğretmen adaylarının bursu için kullanılacak.

Konserin biletleri biletix ile Caddebostan Migros Biletix gişesinden ve konser öncesi Irmak Kültür Merkezi’nden alınabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.