Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İş Sanat’ta Caz Serisi Lısa Ekdahl İle Başlıyor

 İş Sanat’ta caz serisi, 23 Kasım’da Lisa Ekdahl ile başlayacak.

İş Sanat’ta caz serisi, İskandinavya’nın büyülü seslerinden Lisa Ekdahl ile başlıyor. Henüz 22 yaşındayken çıkardığı ilk solo albümü “Lisa Ekdahl” ile dört kere platin satış rakamlarına ulaşan ve üç dalda Grammy Ödülü’ne layık görülen İsveçli sanatçı, 1994 tarihli hiti “Vem Vet” ile üne kavuştu. Pop, caz ve bossa nova türlerini kırılgan ve çocuksu sesiyle yorumlayan Ekdahl, en sevilen İsveççe ve İngilizce şarkılarıyla 23 Kasım, Perşembe akşamı saat 20.30’da İş Sanat’ta olacak. Bilet fiyatları 75 TL ile 50 TL arasında değişiyor. 

FANTASTİK HİKÂYELER MAKİNESİ

İş Sanat’ın geçtiğimiz yıl kapalı gişe oynayan ve çok sevilen çocuk oyunu Fantastik Hikâyeler Makinesi bu sezon ilk kez 26 Kasım, Pazar günü perde diyecek. Can Yılmaz’ın yazdığı Serdar Biliş’in yönettiği oyunun müziklerini Çiğdem Erken, koreografisini Tuğçe Tuna hazırladı. Çocukları uçağın mucidi Wright Kardeşler’den Hezârfen Ahmet Çelebi’ye, sinemanın mucidi Lumiere Kardeşler’den taş devrine uzanan geniş bir zaman diliminde benzersiz bir yolculuğa çıkaracak oyunun meraklı kahramanı Ömer’e yetenekli genç oyuncu Ata Berk Mutlu hayat veriyor. Oyunda Tuba Ünsal, İbrahim Selim, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı ve Hayal Köseoğlu da rol alan diğer isimler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.