İstanbul Devlet Opera Ve Balesi Tenorlarından “Napoliten Konseri”

İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorları duygu yüklü İtalyan halk şarkılarından oluşan “Napoliten Konseri” ile müzikseverleri kısa bir İtalya yolculuğuna çıkaracak. Konser 20 Şubat 2018 tarihinde saat 20.30’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Müzikseverlerin  programda yer alan şarkılarla yer yer hüzünlenip, yer yer neşeleneceği konserde E.di Capua, F.P Tosti , E. De Curtis, R.Falvo, L. Denza, C.A.Bixio, G.Cottrau, R.Leoncavallo, S. Cardillo gibi opera dünyasının önde gelen bestecilerinden eserler seslendirilecek.

Konserde seslendirilecek eserler arasında, “l’te vurria vasa”, “Mattinata”, “Non ti scodar di me”, “Fenesta Che Lucive”, Dicitencello Vuie”, “Tu ca nun chiagne” , “Torna a Surriento”, “Mamma”, “Marechiare”, “O sole mio” yer alıyor.

Konserde, tenor olarak sahnede olacak Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Ali Murat Erengül, Can Reha Gün ve Yoel Keşap’a piyanist Hüseyin Kaya eşlik edecek. Konserin ışık tasarımı ise Taner Aydın’a ait.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.