Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Turneden Başarılarla Döndü

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Dr. Martin Ochs Konzert und Tourneemanagement’in organizasyonu ile 18 Haziran 2017 tarihinde 12 günlük Güney Amerika konser turnesine çıkmıştı. Brezilya, Peru, Arjantin ve Şili’nin en büyük konser salonlarında müzikseverlerle buluşan  IDSO, turne boyunca dört ülkede altı konser verdi. Şef Milan Turkovic yönetiminde solist Vadim Repin(keman) ve solist Rebekka Hartmann (keman)’a eşlik eden IDSO, bu  konserlerinde Türk eserleri olarak Nevit Kodalli’nin “Telli Turna” Orkestra Süiti ve Ferit Tüzün’ün “Esintiler ”ine de yer verdi. Konser programında ayrıca; Jan Sibelius, AntoninDvorak ve MaxBruch eserleri yer aldı.



Güney Amerika Konser Turnesi Brezilya’nın Sao Paulo ve Rio de Janeiro seherlerindeki üç konserle başladı.  IDSO, Sao Paulo’da 20 ve 21 Haziran’da Sao Paulo Konser Salonunda Şef Milan Turkovic yönetiminde solist Vadim Repin’e eşlik etti. Brezilya’daki üçüncü konser 22 Haziran’da Rio de Janeiro’da Rio de Janeiro Belediye Tiyatrosu’nda gerçekleşti IDSO, solist Rebekka Hartmann’a başarıyla eşlik etti.


 
Güney Amerika Konser Turnesi, Peru’nun başkenti Lima’da Büyük Ulusal Tiyatro’daki konser ile devam etti. IDSO, 26 Haziran’da Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te Teatro Colon’da Arjantinli müzikseverlere harika saatler yasatan IDSO Güney Amerika Konser Turnesinin son durağı Sili’nin başkenti Santiago oldu 28 Haziran’da Santiago Sanat Merkezi’nde turnenin son konseri gerçekleşti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.