İzmir Enternasyonel Fuarı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Fuara gelen dünyaca ünlü caz sanatçısı Lisa Simone, İzmir’i çok beğendiğini belirtirken, İzmir’in çok güzel bir kent olduğunu söyledi.



İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği 86. İEF, hafta sonu renkli görüntülerle devam etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde IZFAS tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86.İEF, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yasatıyor.  Kültürpark Fuar Alanı’nda gönüllerince eğlenen ve güzel vakit geçiren ziyaretçiler, çeşitli etkinliklere katılıyorlar. 



İEF, Pazar günü de renkli görüntülere sahne oldu. Mogambo’da Bülent Ortaçgil ve Erkan Oğur sahne alırken, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde ise ünlü oyuncular Melek Baykal, Suna Keskin ve Nedim Saban Ahududu isimli oyunu sahneledi. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Alice Harikalar Diyarı gösterisi fuara renk katmaya devam etti. 

Ahududu Gülmekten Kırdı Geçirdi
Ünlü oyuncular Melek Baykal, Suna Keskin ve Nedim Saban, “Ahududu” isimli oyunlarını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahneledi. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, iki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çareyi anlattı. Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye çıktı. Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle döndü. Oyunun diğer rollerinde ise Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran rol aldı. 



MOGAMBO’DA Ortaçgil VE Oğur
Folkart sponsorluğunda gerçekleştirilen Mogambo Caz Geceleri’nde Bülent Ortaçgil ve Erkan Oğur birlikte sahne aldı. Unutulmaz eserlerin seslendirildiği Mogambo’da Ortaçgil, 40 yıl sonra İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yeniden sahne almaktan mutlu olduğunu söyledi. 



Lisa Sımone: İzmir’i Sevdim
Öte yandan Cumartesi günü Mogambo’da sahne alan dünyaca ünlü caz sanatçısı Lisa Simone, İzmir’i çok beğendiğini söyledi. Folkart sponsorlugunda İzmir’e gelen Lisa Simone, “Izmir’e ilk kez geldim. İzmir’i çok sevdim. Güzel bir kent. Izmir Fuarı’nın da bu kent için ne kadar önemli olduğunu görünce anladım. Sahne aldığım yer çok güzeldi. Bu kentteki insanların enerjisi çok iyi. Geldiğim için mutluyum. Yine gelmek isterim” diye konuştu. 



Alice Büyüledi
Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda Alice Harikalar Diyarında isimli sirk tiyatrosu fuarın en çok beğenilen gösterilerinden biri oldu. Işık, müzik ve dansların yani sıra akrobatik sirk gösterileri ile sahnelenen Alice Harikalar Diyarında fuar ziyaretçilerine renkli bir dünyanın kapılarını araladı. 


Fuarın Programı Şöyle:
21 Ağustos
İsmet İnönü Kültür Merkezi - Saat 20.00- Aşkım Kapışmak ve Nilgün Belgün ile İlişkiler Komedisi
Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu – Saat 20.45-Alice Harikalar Diyarında
Mogambo Caz Geceleri - Saat 23.00-Tuna Kiremitçi
 
22 Ağustos
İsmet İnönü Kültür Merkezi - Saat 20.00- Ask-i Memduh
Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu – Saat 20.45-Alice Harikalar Diyarında
Mogambo Caz Geceleri - Saat 23.00-Vedat Sakman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.