Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

İzmir Fuarı’nda Yıldızlar Geçiti

85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri, 10 gün boyunca her gün festival tadında konserlere devam edecek. Konserlerde; Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Boz, Edip Akbayram, Murat Dalkılıç, Duman, Fettah Can, Hayko Cepkin, Athena ve Kibariye sahne alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 85. Enternasyonal Fuarı’nda her gün yeni bir konserle festival havası yaşanacak. Müzikseverler, 10 gün boyunca hayranı olduğu sanatçıları canlı olarak izleme fırsatı bulacak, dilediğince eğlenecek.

Her yaştan binlerce müziksevere hitap eden konserler dizisinde, Türk pop müziğinden rock ve alternatif metale, arabeskten Türk halk müziğine kadar sevilen sanatçılar sahne alacak.

Konser programı şöyle:

Yer: Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı
Saat: 21.30 (fuar süresince her gün)
 
26 Ağustos 2016               Murat Boz
27 Ağustos  2016              Murat Dalkılıç
28 Ağustos 2016               Duman
29 Ağustos  2016              Kibariye & Tepecik Filarmoni Orkestrası  
30 Ağustos  2016              Fettah Can
31 Ağustos  2016              Hayko Cepkin
1 Eylül 2016                      Edip Akbayram
2 Eylül 2016                      Ajda Pekkan
3 Eylül 2016                      Athena
4 Eylül 2016                      Sertab Erener
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.