Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar MSB esnaf

İzmir Sıla'yı Özlemiş

Türk pop müziği sanatçısı Sıla Gençoğlu dün akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.

Uzunca bir süre sahnelerden uzak kalan Sıla, dün akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da gerçekleşen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” için "Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" demesiyle gündeme gelen, sırasıyla İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla, İzmir'de sevenlerinin karşısına çıktı.



Konser sırasınında hayranlarının "Yalnız değilsin" diye bağırarak desteklerini iletmesinin ardından buna karşılık Sıla "Hiçbirimiz yalnız değiliz çok güzel bir akşam geçireceğiz. Kah üzüleceğiz kah sevineceğiz. Kendimizi bu akşam müziğin kollarına bırakalım" ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.