Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Kadebostany Zorlu PSM’ye Geliyor

Bugüne kadar yayınladıkları iki stüdyo albümüyle, adeta kendi pop cumhuriyetlerini ilan eden ve dünyanın en küçük ülkesini kuran İsviçreli grup Kadebostany, 4 Kasım’da İstanbul Zorlu PSM’de hayranlarıyla buluşmaya geliyor.

Grubun kurucusu ve aynı zamanda DJ’liğini yapan Kadebostan, tam anlamıyla bir Sezen Aksu hayranı ve Türkiye’deki dinleyicileriyle özel bir bağı var. İsviçreli grup, en çok, 2015 yılında piyasaya sürdükleri Castle in the Snow isimli single’larıyla tanınıyor.

Avrupa’nın En İyi Canlı Performans Gruplarından Biri

“Azınlıkların müziklerinin var olduğu bir ülkede bizim müziğimizin de yer bulması hoşuma gidiyor” diyen Kadebostany, dikkat çekici müziğini sahnede tam anlamıyla görsel bir şölene dönüştürebilen ve bu yönüyle Avrupa’nın en iyi canlı performansa sahip gruplarından biri olma özelliğini taşıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.