Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Kara Kartal Marmaris’te Çok Beğenildi Ama…

Türkiye’de yapılış tarzı ve kullanılan malzemeleri ile tek olan, Beşiktaş Spor Kulübü’nün simgesi Kara Kartal, sergilendiği Marmaris’te büyük ilgi gördü.

Kazakistanlı Sanatçı Zhanna Bekisheva’nın 24 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Blue Port AVM’de açılan sergisinde yer alan Kara Kartal portresi, Beşiktaş taraftarlarınca büyük ilgi görürken, yüksek fiyatı nedeniyle hayranları, sadece fotoğrafını çekmekle yetindiler.
 

Kara Kartal portresinin yanında değerli taşlarla süslenmiş tabloları da bulunan Sanatçı Bekisheva sergi sonunda Kartal için  “Pahalı!.” denilmesini anlayamadığına dikkat çekerek; “ Benim her çalışmam spesiyaldir. Yani sadece bir tek yapılmaktadır. Kara Kartal da öyle. Kullandığım malzemeler, öyle her an her yerde bulunamayacak, Kazakistan’da Kartalların tüy dökümü sonrası bıraktığı gerçek tüyleridir. Ben Kartal portresini yaklaşık 6 hafta da tamamladım. Tabii ki kişiye özel bir çalışmanın fiyatı da özel olacak.” dedi

Anahtar Kelimeler:
Marmaris
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.