Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp terörist enflasyon Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Karsu AB Türkiye Delegasyonu İçin Instagram’da Canlı Sahne Alıyor!

Türk asıllı Hollandalı şarkıcı, piyanist ve besteci Karsu Dönmez bu akşam Amsterdam’daki evinde Instagram üzerinden canlı konser verecek. 

Üç kez New York’ta meşhur Carnegie Hall’da iki kere de North Sea Caz Festivalinde olmak üzere, Karsu genç kariyerinde yirmiyi aşkın ülkede sahne aldı. Karsu, çift-kültürlülüğünün yansıması olarak, müziğinde de caz, blues, funk ve etnik etkileri bir arada kullanıyor. 

Konserde Karsu'nun hayranlarına bir sürprizi olacak. AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger de yayına katılacak ve ikili, sanatın zor zamanlarda insanları her zamankinden daha çok​ nasıl bir araya getirdiğini konuşacak. 

Konser AB Türkiye Delegasyonu ve AB Bilgi Merkezleri Ağı tarafından sizler için düzenleniyor. 

Karsu Konserini Instagramda @karsudonmez ve AB Delegasyonu Facebook hesabından canlı izleyebilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.