Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Kartal Belediye Tiyatrosu Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Tiyatroya gönül vermiş gençleri ve yeteneği olan isimleri tiyatroya kazandırma amacı ile kurulan Kartal Belediye Tiyatrosu’na giriş için yapılan Özel Yetenek Sınavı, 21 Ekim Cumartesi günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Oyunculuk, drama, diksiyon, sahne bilgisi, beden dili, Türk Tiyatrosu eğitimlerinin verildiği Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi eğitimleri toplam 2 yıl sürüyor. Her yıl Ekim ayından başlayarak Haziran ayına kadar eğitim gören öğrenciler, ikinci yılda ise oyun çıkarmaya başlıyorlar. Bu yılda ilginin yoğun olduğu atölyeye 2016-2017 eğitim döneminde 187 başvuru yapıldı ve yapılan özel yetenek sınavı sonuçlarına göre 22 kişi sınavı geçerek eğitim almaya hak kazandı. Kartal’da bugüne kadar pek çok oyun sahneleyen Kartal Belediye Tiyatrosu’na yeni yetenekler kazandıracak olan sınavın sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.