Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Kartal Belediyesi Barış Manço ve Cem Karaca'yı Anıyor

Türk müzik tarihinin değişim ve gelişimine imzasını atmış iki büyük usta Barış Manço ve Cem Karaca, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anılıyor.
 
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı etkinlik programı kapsamında, 7’den 77’ye ulaşan şarkılarıyla Barış Manço ve yaşamın dik duran tavrını notalara taşıyan Cem Karaca aynı sahnede hologramla yaşatılacak.
 
8 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek anma etkinliğinde Moğollar, Ali Altay ve Altan Gördüm sahne alacak.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.