Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Kemer Rock Festivali Başlıyor

Bu sene ilk kez düzenlenecek olan Kemer Rock Festivali 21- 23 Eylül tarihlerinde Kındıl Çeşme Sahili’nde gerçekleştirilecek. Birlikte Güzel sloganıyla organize edilen festivalde rock müziğinin sevilen isimleri müzikseverlerle buluşacak.

60 bin dönümlük alanda gerçekleşecek olan festivalde, Pentagram, Emre Aydın, Mor ve Ötesi, Kurtalan Ekspres, Yüksek Sadakat gibi ünlü sanatçılar, rock müziği severlerle buluşacak. Toplam 16 sanatçı ve grubun sahne alacağı festivalde konserlerin yanı sıra kültür ve spor etkinlikleri de düzenlenecek.

Birlikte Güzel sloganıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Kemer Rock Fest’in ilk günü olan 21 Eylül’de Mor ve Ötesi, Flört, Necati ve Saykolar, Redd ve Set sahne alırken, rock müzikseverlerin kulaklarının pasını silecekler. Kemer Rock Festivali’nde günlük katılımın yanı sıra, festivale katılacak müzikseverler, kamp alanında konaklayarak 3 gün boyunca sahne alacak sanatçıları izleme fırsatı da bulacak. Üç gün sürecek festivalin sabah saatlerinde yoga ve kütüphane alanı kurulacak. Müzikseverler konserler öncesi keyifli vakit geçirecekler.

Festivalin ikinci gününde Emre Aydın, Pinhani, Kurtalan Ekspres, Pera, Piiz ve Keti sahne alırken, son gün ise Pentagram, Yüksek Sadakat, Can Gox, Niyazi Koyuncu ve Eski, rock müzikseverlerle buluşacak. Türk rock müziğinin birbirinden önemli isimlerinin sahne alacağı Kemer Rock Festivali, gelecek yıldan itibaren uluslararası bir kimliğe bürünecek ve yabancı grup ve sanatçılar da festivalde yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.